Dit is een testsite: bestellingen via deze pagina zijn fictief en worden niet afgehandeld.

Schenking voor de sociale kas van de ouderwerking

 5,00 150,00

Verkocht door:  Koogo demo

Sommige gezinnen hebben het (tijdelijk) financieel moeilijker. Deze gezinnen willen wij graag ondersteunen, zodat de kinderen met alle activiteiten van de school kunnen meedoen. Denk hierbij aan:

  • financieel helpen bij warme maaltijden
  • financieel helpen bij het aankopen van schoolspullen
  • financieel helpen bij de factuur voor de uitstappen

Andere gezinnen hebben het financieel ruimer en kunnen via een schenking aan de sociale kas van de ouderwerking anoniem financieel steunen. 

De ouderwerking weet niet over welke ouders dit gaat en kan, mag en wil dit ook niet weten. De school zal nooit gegevens over de financiële situaties van gezinnen aan ons doorgeven, enkel de totaalbedragen waarvan ze weten dan ouders deze moeilijk of niet kunnen betalen.

Discretie en GDPR-wetgeving wordt dus gegarandeerd. 

Ken je anderen of organisaties die ook willen sponsoren om gezinnen in armoede te ondersteunen, breng ze dan zeker in contact met de ouderwerking. Samenwerken is zeker een mogelijkheid. Neem contact op met Marieke, de penningmeester van de ouderwerking om af te spreken.

wil je graag een ander bedrag schenken dan hier mogelijk is, neem dan ook contact op met de penningmeester van de ouderwerking.

Deel dit artikel