Handleidingen

Hier vind je de links naar alle mogelijke handleiding momenteel ter beschikking. Heb je een specifieke vraag neem dan zeker contact.

Webpagina instellen

Je pagina instellen en introductie in je dashboard

Stripe aanmaken en koppelen

Je Stripe account koppelen is de eerste stap die je moet ondernemen alvorens je kan verkopen. Je kan ook geen producten toevoegen als je nog geen Stripe account hebt gekoppeld.

Bestelprocedure voor bestellers

Bezorgmethodes instellen

OPGELET!!! Als je geen bestelprocedures hebt ingesteld kunnen je bestellers niet afrekenen.

Lever- of afhaaltijden instellen

Niet verplicht maar je kan optioneel lever of afhaaltijden instellen.

Alles over producten

Neem ook een kijkje op de demo webshop, dan krijg je een beter beeld van de tal van mogelijkheden.

Enkelvoudig product

Dit is voor fysische items die je wil versturen of laten afhalen. Dit item heeft slechts 1 vorm. Voorbeelden op de demo webshop zijn koekjes en wafelverkoop.

Variabel product

Dit is voor fysische items die je verstuurd of  laat afhalen . Dit item heeft verschillende vormen (maten, kleuren, schotels, ….). Voorbeelden op de demo webshop is de clubkleding verkoop, het ontbijt en het mosselfeest. Het mosselfeest is in combinatie met een virtueel product (zie onder) omdat dit ter plaatse genuttigd wordt.

Virtueel product

Dit is voor non-fysische items die je niet verstuurd of niet laat afhalen, iemand die iets besteld moet dan ook geen verzend of afhaalmethode kiezen tijdens het afrekenen. Voorbeelden op de webshop zijn de inschrijvingen voor de kwis avond of de toneelvoorstelling. Het mosselfeest is in combinatie met een variabel product (zie boven) omdat dit ter plaatse genuttigd wordt.

Downloadbaar product

Dit is voor non-fysische items die je niet verstuurd of niet laat afhalen, iemand die iets besteld moet dan ook geen verzend of afhaalmethode kiezen tijdens het afrekenen. Dit item heeft een download link waar je een cursus, handleiding, kan steken. Het lidgeld is een voorbeeld op de demo shop. Hierachter steekt een formulier met een link naar een extra formulier online waar men dus enkel toegang tot heeft na betaling van het lidgeld maar uiteraard kan je er ook een ander document aan toevoegen.

Voorbeelden

Eetfestijn

Producten archiveren

Je kan je producten tijdelijk archiveren zodat ze niet zichtbaar zijn op je webshop/bestelplatform

Geld opnemen

Zonder je stripe account kan je geen geld opnemen

Medewerkers toevoegen

Als je leden van je organisatie wil laten meewerken aan het bestelplatform kan je ze altijd een rol toebedelen en rechten beperken.

Vakantie/afwezigheidsmodus instellen

Een tijdje niet in de mogelijkheid om te verkopen? Dan is de afwezigheidsmodus de ideale oplossing.